Background

Moss Book II verschijnt op 31 maart voor PlayStation VR

Moss Book II

Het vervolg op Moss werd een poosje geleden onthuld. Vandaag verschijnt er plotseling een gameplay video en krijgen we tevens een releasedatum! Moss Book II verschijnt over 2 weken al op PlayStation VR.

In 2019 riepen we Moss uit tot een van de leukste PlayStation VR titels. Laten we hopen dat het vervolg voortbouwt op de al erg aantrekkelijke wereld die het eerste deel neer heeft gezet. Moss Book II verschijnt over twee weken al. De releasedatum is vastgesteld op 31 maart.

We hoeven niet langer te wachten om meer te zien over de game. Gelijktijdig met de aankondiging van de releasedatum zien we een PlayStation Underground aflevering met maar liefst 12 minuten aan gemeplay beelden.

We zien onder andere dat Quill nieuw gereedschap ter beschikking heeft in het vervolg. Zo zien we dat ze een grote hamer gebruikt om enkele vijanden met een zware klap te overmeesteren. Je mag op ieder moment wisselen van wapen. In de video wordt niet getoond hoe je dat doet, want dat zou enkele later te ontgrendelen dingen al verklappen. Zitten er misschien nog meer nieuwe wapens in het spel?

Moss Book II is vanaf 31 maart speelbaar via PlayStation VR. Om PlayStation VR te kunnen spelen heb je een PlayStation 4 of PlayStation 5 (met koppelstuk) nodig. De PlayStation 4 camera is ook nodig. De PlayStation 5 camera werkt niet. Ga jij de PSVR opnieuw aansluiten voor het vervolg in Quill’s verhaal, of wacht je op de next-gen PlayStation VR met een waarschijnlijke remaster?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation