Background

Xenoblade Chronicles 3 verschijnt eerder!

Xenoblade Chronicles 3

Dit soort positief nieuws zien we maar zelden. Waar de nieuwste games, zeker de laatste 2 jaren, nogal vaak worden uitgesteld, zien we vandaag dat een game eerder verschijnt dan oorspronkelijk gepland!

Xenoblade Chronicles 3, de JRPG die exclusief verschijnt voor Nintendo Switch stond gepland voor een release in september 2022. Vandaag maakt Nintendo bekend dat die releasedatum iets naar voren schuift. De nieuwe releasedatum is vastgesteld op 29 juli 2022.

Nintendo laat ook weten dat er een Collector’s Edition van de game verschijnt die exclusief wordt aangeboden via de My Nintendo Store. De nieuwe trailer laat ondertussen ook al wat nieuwe gameplaybeelden zien van onder andere het vernieuwde gevechtssysteem. Spelers kunnen de classes van de tot wel 7 teamspelers aanpassen. Ieder personage heeft een eigen specialiteit, maar later in het verhaal zijn deze aan te passen aan de voorkeuren van de speler.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation