24 mei 2024

Apex Legends Mobile verschijnt deze maand nog

apex legends mobile

Respawn’s immens populaire Battle Royale, Apex Legends, krijgt een mobiele versie voor zowel iOS als Android. Respawn heeft aangekondigd dat de game later deze maand nog zal verschijnen en je kan je nu al vooraf registreren.

Een officiële release datum voor Apex Legends Mobile is er nog niet, maar Respawn brengt vooral de call-to-action om vooraf te registreren aan ’t licht. Dit doen ze onder andere via hun Twitter Account. De mobiele versie is uiteraard volledig compatibel met jouw touch screen. De controls zijn aardig versimpeld om dit waar te maken. Het is een versie met andere controls, optimalisatie en graphics, maar zal volgens de ontwikkelaars zo dicht bij het origineel blijven als mogelijk.

De mobiele versie krijgt volledig nieuwe battle pases, collectibles en unlockables voor spelers. Er is dan ook geen cross-play support met console of PC. Dit zou de balans voor de game dan ook te veel verstoren.

Seizoen 13 verschijnt ook over een week, daar is een nieuwe gameplay trailer voor uitgebracht. Hierin kan je de nieuwe legend zien en alle veranderingen aan de game! Heb jij er al zin in? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →