Background

Komt de The Last of Us Remake in september?

The Last of Us

Een recente Tweet suggereert dat de The Last of Us Remake al in september 2022 verschijnt. De Tweet leest: Part 1 – 02.09-2022, gevolgd door een icoontje van een controller en een laptop. Betekent dit dat de remake gelijktijdig verschijnt op PlayStation 5 én PC?

De Tweet op zich biedt weinig garantie, maar de timing is wel frappant. De Twitter gebruiker is pas sinds deze maand actief en lekte eerder deze maand al de Sony State of Play aankondigingen. PlayStation’s eigen titels bleven uit tijdens deze show, wat hint op een mogelijke vertoning van enkele Sony games tijdens de Summer Game Fest avond van Geoff Keighley. Zo niet, dan zien we binnenkort nog een eigen showcase van PlayStation om hun aankomende games in het daglicht te zetten.

Terwijl de geruchte release datum van de The Last of Us Remake is vastgesteld op 2 september, lijkt het er op dat God of War Ragnarok is uitgesteld naar het vierde kwartaal van 2022. De game had tot op heden een placeholder releasedatum van 30 september (het einde van Q3), wat suggereerde dat de game voor eind september zou verschijnen. De placeholder datum is ondertussen aangepast naar eind december. Het einde van Q4 dus. Betekent dit dat Sony kort geleden intern besloten heeft om de release van God of War iets op te schuiven voor de release van de The Last of Us Remake? We zullen het moeten zien.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation