29 mei 2023

De Horizon TV show krijgt mogelijk de titel Horizon: 2074

Forbidden West

Sony is al een tijdje hard bezig om al hun beste franchises multimediaal te maken, waaronder films en televisie shows, bekende insider Jeff Grubb had meer te vertellen over de Horizon show.

Jeff Grubb, de beste man die vooral bekend staat om van zijn inside info. Informatie die hij dan ook met alle liefde met de rest van de wereld deelt. In zijn show GrubbSnax: The Last Bite (die hij host voor GiantBomb) bespreekt hij vaker informatie die nog niet publiekelijk bekend is. In de laatste aflevering beginnend vanaf 28:30 bespreekt hij meer informatie omtrent de Horizon TV Show, je bekijkt de aflevering hier.

De informatie die hij te horen heeft gekregen is dat de show zich in Toronto zal afspelen. De show zal zich splitsen tussen de periode van de games en het jaar 2074. Jeff noemt het jaartal 2074 maar het kan echter ook 2064 zijn, aangezien dit meer past bij de actuele timeline in de games. De show zal daarom ook de titel Horizon: 2074 of 2064 krijgen. Het moet zich gaan afspelen in het universum van de games en is daarom geen reboot. Waarschijnlijk zullen we een kijkje krijgen tijdens het begin van “the fall” en de faro plague. De show zal daarom ook meerdere elementen vanuit de games meer diepgang en uitleg gaan geven. Of het een animatie of live action serie wordt is nog niet bekend. Welke acteurs hiervoor gecast gaan worden en welke releasedatum de show zal krijgen is ook niet bekend. Wat we wel weten is dat de show ontwikkeld wordt door Netflix.

De mooie wereld van Horizon komt naar Netflix
De mooie wereld van Horizon komt naar Netflix

Wordt jij al enthousiast over een Horizon serie? Hoop je dat het een animatie serie wordt of toch een live action show? Heb jij nog veel vertrouwen in Netflix , of juist helemaal niet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden!

Dave Schreurs

Al sinds jonge leeftijd zit ik met een controller aan het scherm gekluisterd, eerst voor een dikke beeldbuis tegenwoordig een OLED, kijkt toch wat fijner. Ik geniet met name van games met een goed verhaal, mijn favorites zijn de Mass Effect Trilogy, al komt God of War 4 aardig in de buurt . Verder een massive fan van Star Wars, Marvel en Harry Potter.

Bekijk alle berichten van Dave Schreurs →