Background

Forza Motorsport en Hot Wheels DLC voor Horizon 5 getoond

Forza Motorsport door Xbox en Turn 10 Studios

Forza Motorsport passeerde re revue in de Xbox en Bethesda Showcase van 12 juni 2022. Forza Motorsport richt zich op een nieuw niveau van realisme op en naast het asfalt. De eerste uitbreidingsdetails voor Forza Horizon 5 zijn ook bekend. Hot Wheels!

Forza Motorsport ziet er adembenemend goed uit op Xbox Series X. De getoonde trailer en demo laten ons zien hoe de auto’s, het asfalt, de vegetatie en de belichting met Ray Tracing straalt. De nieuwe Motorsport titel maakt real-time raytracing mogelijk voor een nieuwe dimensie tijdens het autoracen. Veel gevraagde fan features maken ook een debuut in de nieuwe Forza Motorsport. Dit zijn onder andere brandstofmanagement en verschillende bandencompounds.

Check hier beneden de gameplay trailer

Check hier de beelden van de Maple Valley demo. Het circuit dat terugkeert uit de originele game uit 2005.

Forza Motorsport verschijnt ergens in het voorjaar van 2023 voor Xbox Series X|S en PC. Uiteraard vanaf dag één speelbaar via Game Pass.

Forza Horizon 5 DLC

Simracen niet helemaal je ding? Geen zorgen. Vorig jaar verscheen Forza Horizon 5 met veel loof. Vandaag maakt Xbox bekend dat de eerste DLC voor de game onderweg is. Het is wederom een Hot Wheels thema, zoals we hebben gezien in Horizon 3. Check hier de trailer!

“Oproep aan alle waaghalzen! Scheur naar het visueel verbluffende, opwindende Horizon Hot Wheels Park in de wolken hoog boven Mexico. Race met 10 geweldige nieuwe auto’s op de snelste, meest extreme circuits ooit bedacht. Ontwerp, bouw en deel je eigen Hot Wheels-avontuur. Vereist Forza Horizon 5-game, apart verkrijgbaar.”

De Hot Wheels uitbreiding verschijnt volgende maand al. Vanaf 19 juli is de uitbreiding beschikbaar voor PC en Xbox. De uitbreiding verschijnt niet op Game Pass.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation