Background

Persona 3, Persona 4 en Persona 5 onderweg naar Xbox Game Pass

Persona 4 Golden Xbox

Update:

Persona 3 Portable en Persona 4 Golden komen ook naar Steam en PlayStation 4 (speelbaar op PS5). Persona 5 Royal komt ook naar Steam en PlayStation 5.

Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal verschijnen op Xbox, PC en Xbox Game Pass. Persona 4 Royal verschijnt al op 21 oktober op de Xbox platformen. De andere twee games ergens in 2023.

Het heeft even mogen duren. Maar het is Phil dan toch eindelijk gelukt. Atlus is terug met Persona op Xbox. Ze maken meteen alle verloren tijd goed, want de laatste 3 volledige releases uit de hoofdserie verschijnen op Xbox binnen een jaar tijd. Persona 5 Royal verschijnt als eerst op Xbox. Namelijk al op 21 oktober. Persona 3 Portable en Persona 4 Golden verschijnen in 2023.

Het is onduidelijk of de JRPG’s van Atlus ook naar andere platformen komen. De website van de aankondiging geeft alleen Game Pass, Windows, Xbox Series X|S en Xbox One aan.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation