Background

Mega Man Battle Network Legacy Collection aangekondigd

Mega Man Battle Network

Je kent ze misschien nog van vroeger op de Game Boy Advance en verder. De Mega Man Battle Network games. Een strategische twist op de Mega Man formule met arena’s die zich afspelen op een 3 bij 6 grid.

De gehele collectie van de Battle Network titels keren terug in de Mega Man Battle Network Legacy Collection. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Maar liefst 10 games namelijk. Allemaal in hun originele staat speelbaar, maar met enkele bonus features zoals een muziekspeler en een galerij met meer dan 1000 afbeeldingen. De Legacy Collection verschijnt ergens in 2023 voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PC via Steam. De game verschijnt ook in fysieke vorm op PlayStation 4 en Switch.

De games worden in hun volledige ouderwetse glorie speelbaar, maar je kunt er voor kiezen om een filter aan te zetten waardoor het beeld iets minder blokkerig is als je gewend bent. Het is verre van een HD versie of een remaster, maar eerlijk gezegd moet je dat ook niet willen voor deze ouderwetse nostalgie-bommen.

Heb jij vroeger genoten van de Battle Network game(s)? Jack-in!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation