Background

The Last of Us Part I is goud gegaan

The Last of Us P1

De PlayStation 5 remake van de PlayStation 3 en PlayStation 4 remaster; The Last of Us is goud gegaan. Dit betekent dat de game officieel klaar is en gereed is voor massale productie. Het eerste speelbare schijfje is in handen van Naughty Dog.

The Last of Us Part II werd Game of the Year. Een enorm succes voor de studio bekend van Crash Bandicoot, Uncharted en uiteraard, The Last of Us. Het tweede deel is zo populair gebleken dat het eerste deel wéér opnieuw verschijnt. Dit maal niet als een nieuwe remaster, maar als Remake. Deze draagt dan ook de naam: The Last of Us Part I. De game verschijnt op 2 september 2022 exclusief voor PlayStation 5 en later ook op PC.

Je leest niet vaak dat een game ‘goud’ gaat zo’n 2 maanden vóór release. Misschien is het dan ook een goed teken. Alle aandacht die de game vanuit Naughty Dog nu nog krijgt tot en na release verschijnen als patches. Naughty Dog zal in de aankomende weken meer informatie en beelden delen.

Lees hier onze review over het tweede deel op PlayStation 4 terug!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation