20 april 2024

The Last of Us Part I is goud gegaan

The Last of Us P1

De PlayStation 5 remake van de PlayStation 3 en PlayStation 4 remaster; The Last of Us is goud gegaan. Dit betekent dat de game officieel klaar is en gereed is voor massale productie. Het eerste speelbare schijfje is in handen van Naughty Dog.

The Last of Us Part II werd Game of the Year. Een enorm succes voor de studio bekend van Crash Bandicoot, Uncharted en uiteraard, The Last of Us. Het tweede deel is zo populair gebleken dat het eerste deel wéér opnieuw verschijnt. Dit maal niet als een nieuwe remaster, maar als Remake. Deze draagt dan ook de naam: The Last of Us Part I. De game verschijnt op 2 september 2022 exclusief voor PlayStation 5 en later ook op PC.

Je leest niet vaak dat een game ‘goud’ gaat zo’n 2 maanden vóór release. Misschien is het dan ook een goed teken. Alle aandacht die de game vanuit Naughty Dog nu nog krijgt tot en na release verschijnen als patches. Naughty Dog zal in de aankomende weken meer informatie en beelden delen.

Lees hier onze review over het tweede deel op PlayStation 4 terug!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →