Background

Naraka Bladepoint krijgt crossover met… Fall Guys?

naraka bladepoint fall guys

Naraka Bladepoint is de vrij nieuwe battle royale met een focus op melee en hand-to-hand combat. Deze vrij serieus uitziende battle royale krijgt een crossover evenement met Fall Guys! 

Dit evenement voor Naraka Bladepoint komt in de vorm van een nieuwe mode, onder de naam Through The Fire. Deze mode zit vol met obstakels in de map, zoals je dat van Fall Guys gewend bent. Ook de loading area zal volzitten met Fall Guys gethematiseerde assets. Dit zal de wereld van Naraka wel even voorzien van een gesatureerd kleurpalet en grappige grafische elementen. De game mode zelf heeft gewoon als doel dat de laatste overlevende wint.

Binnen de mode zijn er kleine eilandjes waar je vanaf gegooid kan worden door draaiende obstakels en andere oneffenheden. Er zijn ook 2 Souljades gemaakt voor de game mode. Beiden zijn een soort knockback. Fall Guys zelf heeft nog geen crossover aangekondigd, dus voor nu lijkt het puur voor Naraka te zijn! Buiten dat zijn er leuke, kleurrijke en unieke cosmetics om vrij te spelen. In de trailer hier beneden zie je hoe deze game mode er ongeveer uit zal gaan zien.

Naraka Bladepoint en het Fall Guys crossover evenement zijn beiden nu beschikbaar via de Xbox Game Pass voor je Series consoles, of je Windows PC! In de thumbnail kan je overigens wel een leuke skin zien voor Fall Guys, helemaal in het thema van Naraka Bladepoint! Speel jij de game al? Laat ons weten hoe jouw tijd in de battle royale tot dusver bevalt op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation