Background

EVO 2022 ging door het dak tijdens de Tekken 8 teaser!

Tekken 8 teaser

Tekken is één van de grootste vechtspellen ter wereld. Met 7 genummerde delen nog steeds een van de meest gespeelde vechtgames op de bank, maar ook op grote toernooien, zoals EVO. En wat is dan een beter moment om het volgende deel alvast even te teasen?

Tijdens EVO 2022, een van de grotere fighting game toernooien, werden verschillende updates aangekondigd voor vechttitels. Met name de ‘Rollback’ implementaties voor bepaalde vechtspellen die de online multiplayer wat gestroomlijnder moet maken. Ook nieuwe updates werden aangekondigd voor Tekken 7, samen met de aankondiging van het wereldkampioenschap in Amsterdam in 2023.

Hier liet Bandai Namco het echter niet bij zitten want aan het einde van Tekken’s fragmentje zagen we de iconische PlayStation 1 scene waarin Kazuya zijn prooi van een klif werpt. Aan het einde van het fragmentje verspringt het beeld van een retro-uitziende Kazuya, naar een fotorealistische versie met een grijns op zijn gezicht. ‘Get Ready’ komt in beeld te staan. Ongetwijfeld een teaser voor Tekken 8! Het publiek ging volledig uit zijn dak. Check de beelden hier beneden!

Ben jij een Tekken fan en kan je ook niet wachten op Tekken 8? Nog even geduld, maar ondertussen mag je wel al met de gratis update van Tekken 7 aan de slag vanaf 17 augustus 2022.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation