Background

Heel veel Grand Theft Auto 6 beelden gelekt

GTA Logo

Veel informatie over Grand Theft Auto 6 was al gelekt in de afgelopen maanden maar tot dusver moesten we het doen zonder beelden. Daar kwam plots verandering in toen Rockstar werd gehacked

Een tijd terug lekte er al uit dat de volgende Grand Theft Auto (Codename: Project Americas) een vrouwelijk hoofdpersonage zou krijgen en dat de game zich weer in Vice City zou afspelen. De game zou een Bonnie & Clyde achtig verhaal krijgen en de keuze geven tussen een mannelijk en vrouwelijk personage die vooralsnog de namen Jason en Lucia hebben. De beelden die gelekt zijn lijken dit te bevestigen. In de gelekte beelden zijn ontwikkelingsvideo’s te zien die een een beter beeld geven van Vice City en de hoofdpersonages. Wat we ook te zien krijgen is dat net zoals in Red Dead Redemption 2 het mogelijk zal zijn om iedereen aan te spreken en er een reactie van te krijgen. Voor nu kun je alle gelekte informatie hier vinden op Reddit. Wil je zelf op onderzoek uitgaan? Alle video’s zijn te downloaden op het GTAforum hier. Aangezien Rockstar al bezig is met het verwijderen van gelekte informatie is het onduidelijk hoe lang het online zal staan.

Dit krijgt nog een staartje

Alle beelden zijn terecht gekomen op Reddit en het GTA Forum en de community is al hard aan het werk om de beelden te onderzoeken. Vanwege kleine details die terug te leiden zijn naar hoe Rockstar zijn games ontwerpt en bedrijven, logo’s en dialogen in de gelekte beelden is het zeker dat het hier betreft om een legitieme leak van grote schaal. Op Reddit wordt daarom ook gespeculeerd dat de leak is veroorzaakt door een hacker groep die de zakelijke Slack omgeving van Rockstart heeft weten te infiltreren. Deze leak kan nog wel eens grote gevolgen hebben voor Rockstar en Grand Theft Auto 6 aangezien de broncode van de game nu ook is gelekt dit betekent dus dat andere bedrijven de code gewoon kunnen kopiëren wat wel eens kan betekenen dat de game uitgesteld moet worden.

De legitimiteit van de leak werd zojuist ook bevestigd door bekende insider en Bloomberg redacteur Jason Schreier. Maar ook insider Tom Henderson wist wat nieuws te delen zoals de terugkeer van de lang verwachte Jetpack die voor het laatst in Grand Theft Auto: San Andreas te gebruiken was.

Een selectie van de beelden

De volgende beelden kunnen elk moment offline gehaald worden, een actuele lijst die constant wordt geüpdatet met meer informatie vind je hier en een lijst met maar liefst 90(!) links naar video’s vind je hier. Deze beelden komen van de GTAForums user teapotuberhacker, hij claimt de aanval op Rockstar en zegt ook verantwoordelijk voor de recente grote Uber leak.

Vind jij deze leaks van Grand Theft Auto 6 veelbelovend of juist helemaal niet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation