Background

Silent Hill Townfall aangekondigd

Silent Hill Townfall is gisteren aangekondigd tijdens het grote Silent Hill evenement! Een interessante game in de franchise als we mogen uitgaan van de developer.

Gisteren was er een groot Silent Hill evenement waar verschillende projecten zijn aangekondigd voor de Silent Hill serie. Naast games komen er ook series uit. Silent Hill Townfall kreeg gisteren ook een trailer. Zo weten wij nu dat de game wordt gemaakt door de developers No Code. Deze developer is onder ander bekend van games als Stories Untold en Observation. De game wordt uitgebracht door Annapurna Interactive.

Een video zegt meer dan tekst dus kijk hieronder snel de trailer:

In de trailer zien we natuurlijk het logo van Konami en wordt er gevraagd waarom je hier bent. De stem beantwoord zelf vervolgens de vraag dat je hier bent om gestraft te worden. Vervolgens worden er nog wat vragen gesteld en wat beelden getoond. Gameplay is nog niet te zien in de trailer. Vervolgens is de trailer ook al weer afgelopen, waardoor we het beter een teaser kunnen noemen.

Volgens de director van de game wordt deze game trouw aan het Silent Hill universum maar zou het ook een paar dingen op eigen wijze gaan doen.

Ga jij deze nieuwe game ook spelen of laat jij hem aan jou voorbij gaan? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation