Background

Blog: Heroes Dutch Comic Con winter editie

Heroes Dutch Comic Con

Vorig weekend was het weer tijd voor de winter editie van Heroes Dutch Comic Con. Elke editie is weer een feestje, zo ook deze keer weer. Verspreid over twee dagen konden liefhebbers van alles wat met anime, manga, cosplay en games genieten. Dit jaar was er zelfs ruimte voor extra hallen waardoor er meer ruimte was voor bezoekers om langs te komen. Ondanks de extra ruimte was deze editie wederom op beide dagen uitverkocht. Wij van intheGame hadden er weer zin in en zijn dan ook beide dagen lekker langs gegaan om weer even te genieten van al dat moois.

Heroes Dutch Comic Con

Ik zelf ging de zondag naar Heroes Dutch Comic Con. Een uitverkocht evenemet dan verwacht je top dukte. Over de zaterdag zagen we her en der op social media geklaag over de drukte, maar ik kan me daar dan weer helemaal niet in vinden in dat geklaag. Ja het was druk maar het was niet zo dat ik ergens klem liep of dat ik nergens langs kon bewegen. Enige drukte waar je even voor moest wurmen was bij de mainstage maar dat is meer dan logisch. Bij een concert is het ook immers drukte van belang voor een podium. Enige waar ik echt van schrok waren de prijzen van de horeca gelegenheden op het evenement. De meeste gelegenheden hanteerden een prijs ruim boven de 10 euro. Enige wat een leuk prijsje had was de foodtent waar je warme broodjes beenham kon halen. Toch een enorme afknapper voor zo’n leuk evenement.

Heroes Dutch Comic Con goed vermaak

Want naast het druk maken over de prijzen van de horeca was de rest echt top geregeld. In de Gaming Hall en Entertainment Hall had je genoeg de ruimte om naar van alles te bewonderen. Nintendo was er met onder andere de nieuwe Pokémon games, MCON Esports organiseerden weer diverse game toernooien en Samsung showde hun Odyssey Ark schermen.  In de Entertainment Hall van Heroes Dutch Comic Con vond je onder andere winkels voor bordspellen, Intertoys met heel veel Lego en kon je een foto maken van de Red Bull F1 auto van Max Verstappen.

Heroes Dutch Comic Con

Maar dan had je ook nog de Dealer Hall op Heroes Dutch Comic Con. Een geliefd onderdeel van de meeste bezoekers. Hier kon weer naar hartelust shoppen naar alles wat met cosplay, anime en games te maken had. Comicbooks, zwaarden, bogen, japanse snacks en drinken er is voor ieder wat wils. Zelf struin ik altijd de standjes voorbij voor Dungeons and Dragons onderdelen. Vrienden van mij werken de standjes af met Funko Pops, kunst en boeken. Met een paar nieuwe miniaturen in mijn tas kon ik in ieder geval weer tevreden naar huis gaan. Maar niet voordat we langs de main stage gingen om nog even te genieten van alle cosplay’s en pannels die er waren. Het was voor ons weer een geslaagde editie en kijken uit naar de zomer editie die volgend jaar wordt gehouden op 24 en 25 juni.

Heroes Dutch Comic Con

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation