Background

Star Wars Jedi: Survivor uitgesteld tot 28 April

Star Wars Jedi: Survivor Tumbnail

De langverwachte sequel op de alom geprezen Star Wars Jedi: Fallen Order zal bijna twee maanden langer op zich laten wachten zo laat Respawn Entertainment weten in een update op Twitter

2022 en zo blijkt ook 2023 zijn de jaren van uitstel na uitstel. Dit is natuurlijk niet heel gek na de turbulente periode die we als samenleving en daarin ook de games industrie hebben doorgemaakt. Om te zorgen dat Star Wars Jedi: Survivor de aandacht krijgt die het verdient wordt de game daarom ook 6 weken worden uitgesteld. De uitstel wordt gebruikt om te zorgen dat de game zonder al te veel bugs gereleased kan worden. In een update op Twitter verteld Game Director Stig Asmussen ons meer over de reden van uitstel.

De game is onderdeel van een groots plan dat Disney samen met LucasFilm Games in ontwikkeling heeft om elke 6 maanden een nieuwe Star Wars game uit te brengen. LucasFilm Games hoopt hiermee de franchise weer in de spotlight te brengen na dat er tijdens de 10 jaar durende periode dat EA de rechten had over de IP er slechts 3 Star Wars games zijn uitgebracht.

  • Amy Hennig’s Star Wars Game – Skydance Media
  • First Person Shooter – Respawn Entertainment
  • Open Wereld Game – Ubisoft Massive
  • Star Wars: Eclipse – Quantic Dream
  • Knights of the Old Republic Remake – Saber Interactive
  • Jedi: Survivor (Fallen Order) – Respawn Entertainment
  • Star Wars: Hunters – Zynga
  • Strategy Game – Respawn Entertainment

Star Wars Jedi: Survivor wordt ontwikkeld door Respawn Entertainment en gepublished door Electronic Arts in samenwerking met Lucasfilm Games. De games wordt ontwikkeld voor de current gen consoles, PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Kijk jij er al naar uit om weer in de huid van Cal Kestis te te kruipen, of juist helemaal niet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation