Background

Bungie laat nieuwe trailer zien Destiny 2’s expansion The Final Shape

Destiny 2 The Final Shape

Bungie liet schokkende trailer zien van hun nieuwste Destiny 2 Expansion, The Final Shape. In de nieuwe trailer werd een fan-favoriete karakter getoond die een terugkeer maakt.

The Final Shape zou de laatste expansion moeten zijn van het verhaal dat zich afspeelt in Destiny 2. Momenteel zijn we in de laatste uitbreiding gestrand op een punt waar we niet weten wat er gaat komen.

De nieuwe trailer van The Final Shape belooft echter wat goeds en laat zien dat er een karakter terugkeert die wij allemaal lief hebben.

Er is geen release datum vrijgegeven maar wel belooft de laatste uitbreiding op veel antwoorden in het universum dat we kennen. Ook zien we de driehoek waarbij Lightfall eindigde, maakt de Witness een terugkeer?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation