Background

PlayStation onthult Project Q: een nieuwe stap in handheld gaming

Project Q Thumb
Sony heeft officieel een nieuw apparaat aangekondigd, PlayStation Project Q genaamd, tijdens zijn PlayStation Showcase. Project Q is een speciaal mobiel gamingapparaat dat gebruik maakt van Sony’s Remote Play-functie om games van de PlayStation 5 via Wi-Fi te streamen.

Het apparaat, dat later dit jaar zal worden gelanceerd, is ontworpen voor gamers die hun spelervaring willen voortzetten, zelfs wanneer ze niet in de buurt van hun tv zijn. Project Q heeft een levendig 8-inch LCD-scherm dat beelden tot 1080p resolutie bij 60fps kan weergeven, waardoor scherpe beelden en soepele gameplay mogelijk zijn.

Alle knoppen en functies van de DualSense draadloze controller, inclusief adaptieve triggers en haptische feedback, zijn opgenomen in het apparaat. De mogelijkheid om games te streamen via PlayStation Plus Extra en Premium wordt ook ondersteund.

Het is belangrijk op te merken dat Project Q geen volledige handheld console is zoals de PlayStation Vita, maar eerder een apparaat dat specifiek gericht is op streaming en Remote Play. Meer details over de prijs en exacte releasedatum zijn nog niet bekendgemaakt​​.

ProjectQ Thumbnail
Project Q samen met de PlayStation 5

Ben jij al enthousiast bij het feit dat er een PlayStation handheld zijn terugkeer maakt, of juist helemaal niet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation