Background

Star Wars Outlaws toont Gameplay Walkthrough

Star Wars Outlaws

Een geheel nieuw Star Wars avontuur in een open wereld gebracht door Ubisoft en Massive Entertainment in samenwerking met Lucasfilm Games verschijnt in 2024. Tijdens de Ubisoft Forward van juni 2023 werden de eerste gameplay beelden getoond.

Een origineel verhaal wordt verteld in een Open Wereld die zich afspeelt tussen de The Empire Strikes Back en de Return of the Jedi films. De criminele onderwereld is nog nooit op zijn hoogtepunt geweest als tijdens de evenementen in Star Wars Outlaws. Wij nemen de rol aan van Kay Vess samen met haar compagnon Nix. Wij staan aan de voorgrond van de schimmige praktijken als we de grootste roof plannen die de Outer Rim ooit gezien heeft.

In deze Open Wereld van Star Wars zien we bekende, maar ook gloednieuwe locaties. We trekken onder andere door de benauwde jungles van Akiva en door de winderige savanne van Toshara. We bezoeken drukke steden met welbekende cafés, racen door grote open terreinen op onze speeder en vliegen door het universum met ons schip die de naam Trailblazer draagt. In traditionele Star Wars fashion kunnen we hier mee ook deelnemen aan beruchte dogfights tussen de sterren.

Kay en Nix zijn uitgerust met verschillende gadgets om het tij te keren. Zo kunnen we ongezien langs bewakers sluipen en voorwerpen stelen, vijanden afleiden met stunts of gewoon guns blazing het gevecht aangaan met onze Blasters. Meerdere Outlaws trekken ten strijden. Onderweg komen we onder andere de schurk ND-5 tegen. Het is een melkweg vol kansen voor spelers die deze kansen met open armen ontvangen, maar de reputatie van Kay en Nix staat met elke actie op het spel.

Star Wars Outlaws verschijnt in 2024 voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation