Background

Gord verschijnt op 8 augustus

Gord release date

Gord van Covenant en Team 17 wordt op 8 augustus uitgebracht voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De strategie-titel combineert strategie en een typische The Witcher sfeer in een heel uniek pakket.

Indien je de game vooruitbesteld (via Steam) krijg je er in ieder geval een digitale artbook, digitale soundtrack en een extra scenario er bij. De releasedatum deze zomer komt bij ons dan ook zeer gelegen aan. Na onze preview van Gamescom 2022 waren wij zeer enthousiast en kunnen we niet wachten om zelf aan de slag te gaan met Gord. Benieuwd waar het hele gebeuren over gaat? Lees hier onze preview terug!

In Gord beheer je een eigen nederzetting. Deze nederzetting bestaat uit bewoners met ieder eigen unieke statistieken en uitrusting. Je kunt ze op pad sturen en hoofd- en nevenmissies voltooien. Je kunt verschillende evenementen voltooien die positieve effecten hebben, maar ook negatieve effecten als je ze negeert. Je dorpsbewoners kunnen door verschillende redenen overleiden, bijvoorbeeld in een missie. Direct verwanten van deze persoon zullen hierom rouwen en zijn mogelijk minder productief en angstig.

Kortom, Gord is een heuse strategie game met een wilde fantasievolle setting die rechtstreeks uit The Witcher lijkt te komen. Het is dan ook geen geheim dat enkele ontwikkelaars van de game ooit hebben gewerkt aan de The Witcher franchise van CD Projekt Red.

Meer weten over Gord? Check hier de officiële website inclusief beschrijving, screenshots en meer.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation