Background

Silent Hope aangekondigd tijdens Nintendo Direct

Silent Hope

Silent Hope werd vandaag tijdens de Nintendo Direct van 21/06 aangekondigd voor de Nintendo Switch. Deze game geeft mij enorme Flyff vibes, dus ik kan met enthousiasme zeggen dat Silent Hope verschijnt op 3 oktober 2023!

Silent Hope is een Chibi stijl isometrische action game. Het is een beetje de soort game waar we al jaren weinig van zien, dus dit is meer dan welkom! Check hier beneden de trailer en de beschrijving van Nintendo over de game.

”Explore the Abyss and its ever-changing dungeons as seven unique heroes, each with their own abilities and fighting styles. Return home with your treasures and create new and better equipment to dive deeper on your next run, and level up your heroes to earn new abilities and unlock new classes to tackle the challenging bosses lurking in the depths.”

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation