27 februari 2024

Nintendo Direct: Metal Gear Solid Master Collection Vol.1

Metal Gear Solid: Master Collection Switch.

Nintendo heeft aangekondigd in hun laatste Nintendo Direct dat Metal Gear Solid een verschijning gaat maken op de Switch.

Beleef de eerste games in de Metal Gear series en beleef het hele verhaal.

De collectie omvat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater, en Metal Gear Solid: Peace Walker. Deze games bieden een meeslepende stealth-ervaring, epische verhaallijnen en complexe personages, waaronder de legendarische held Solid Snake. Met verbeterde graphics en moderne functies biedt de Master Collection spelers de kans om de rijke geschiedenis van de Metal Gear Solid-serie opnieuw te beleven en te genieten van een meesterwerk van tactische actie en verhaalvertelling.

De Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 zal uitkomen voor de Switch 24 oktober 2023.