19 mei 2024

Xbox en Bethesda komen naar Gamescom 2023

Forza Motorsport door Xbox en Turn 10 Studios

Hét Gaming evenement van het jaar keert terug naar de Koelnmesse. Dan heb ik het uiteraard over Gamescom. In 2023 keren duizenden gamers van over de hele wereld naar het land van de curryworst en voor een kleine week, het land van de games. Dit jaar met onder andere Xbox en Bethesda.

2022 was een beetje een karig jaar op Gamescom. Het was nogal een last minute beslissing om het evenement door te laten gaan. Hierdoor hadden veel ontwikkelaars en uitgevers niet genoeg tijd om het een en ander voor te bereiden. Daarnaast waren enkele partijen ook nog steeds niet helemaal overtuigd van volledige veiligheid.

2023 wordt hopelijk een iets dikker jaar op de beursvloer. Het aantal deelnemende partijen groet. Zo laat Xbox weten ook aanwezig te zijn, samen met Bethesda. Wat de maker en uitgever allemaal meeneemt, moet nog blijken. Maar met de reusachtige line-up die Xbox en Bethesda voor het najaar en volgende jaar hebben klaarstaan, moet er wel iets voor je bij zitten.

Ben jij er bij tijdens Gamescom 2023?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →