Background

[Update] Ratchet & Clank Rift Apart speelbaar op de Steam Deck

Update: Digital Foundry heeft op hun Twitter een clip laten zien van hoe het spel draait op de Steam Deck. De Tweet kun je hieronder bekijken:

Ratchet & Clank Rift Apart is een game welk menig PlayStation 5 bezitter heeft gespeeld. Deze game gaat nu ook naar de PC komen en zelfs voor de mensen die de Steam Deck bezitten is er nu goed nieuws!

Ratchet & Clank Rift Apart volgt natuurlijk de verhalen van de robot Clank en de hoofdpersoon Ratchet. Op de nieuwe generatie kunnen we weer genieten van een leuk verhaal waarin de helden naar verschillende dimensies moeten afreizen om missies te voltooien. Goed nieuws dus voor PC bezitters die van platform games houden dat dit spel snel te spelen is op hun systemen! Maar ook voor de Steam Deck bezitters is er goed nieuws. Deze game heeft namelijk de tag gekregen ‘Deck Verified’. Maar wat betekend dit nu eigenlijk?

Deck Verified

Deck Verified is een tag welk Valve in het leven heeft geroepen voor haar Steam Deck consoles. Wanneer games deze tag dragen is er verzekerd dat de game goed draait zonder dat hier veel rare dingen hoeven te worden toegepast. De game draait dus ‘ out of the box’. Zo tag is belangrijk omdat de Steam Deck naast een PC platform ook nog eens op Linux draait en dus is het niet een garantie dat elk spel probleemloos draait. Maar met deze tag is er dus een soort zekerheid voor spelers op het platform!

Op de site van Valve kun je ook nog eens enorm goed zien welke games deze tag hebben gekregen!

Hieronder zie je ook nog eens de specificaties welk de ontwikkelaar aan het spel heeft gegeven. Mocht jij dus geen Steam Deck hebben en benieuwd zijn of jij ook het spel kan draaien op de computer:

Het spel is nu te spelen op de computer! Ga jij hem halen? Of laat je deze platformer aan jouw voorbij gaan? Laat het ons weten!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation