Background

Assassin’s Creed Mirage lengte onthuld en geen DLC

Assassins Creed Mirage Thumb

Assassin’s Creed Mirage belooft terug te gaan naar de roots van de wegbekende sluipmoordenaars serie. De terugkeer van stealth gameplay, de hidden blade en het schuilen midden in een menigte zijn een aantal van de elementen die zijn terugkeer maken. Maar ook de lengte van de game zal meer weghebben van de AC games van welleer

In een interview met Fabian Salamon de Lead Producer van de game heeft hij onthuld dat het je gemiddeld ongeveer 25 uur zal duren om de game te voltooien. Mocht jeje alleen focussen op de single player dan zal het je lukken om de game in 20 uur uit te spelen. Ben je een completionist? Dan zal de game je maar liefst 30 uur zoet kunnen houden. Dit is een grote verandering binnen de serie gezien het maar liefst minimaal 80 uur duurde om Assassin’s Creed Valhalla uit te spelen. Met wel 150 uur voor completionists.

Na het voltooien van Mirage is het waarschijnlijk ook echt klaar. Waar je tegenwoordig van Ubisoft gewend bent dat ze hun games na launch nog jaren ondersteunen zal dit bij Mirage hoogstwaarschijnlijk niet het geval zijn. Tijdens een AMA op Reddit lieten Stephane Boudon, Sarah Beaulieu en Jean-Luc Sala (ontwikkelaars werkzaam bij Ubisoft Bourdeux) weten dat er momenteel geen plannen zijn voor DLC content voor de game.

Assassin's Creed Mirage Thumbnail
Assassin’s Creed Mirage keert terug naar de roots

Je kunt terugkeren naar de roots van de serie op 12 oktober 2023 op al deze platformen: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S en PC.

Ben jij al enthousiast over de toekomst van AC? Of juist helemaal niet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation