Background

Nieuw gerucht suggereert Oblivion Remake of Remaster

Oblivion remake/remaster (skyblivion image)

Een nieuwe dag op Reddit betekent een nieuwe dag met geruchten, lekken en andere dingen die je kunt vertellen over mandjes. Vandaag hebben we het over een remake of remaster omtrent The Elder Scrolls IV: Oblivion. De game zou eind 2024 of begin 2025 moeten verschijnen.

Eerlijk is eerlijk. Na alle re-releases van The Elder Scrolls V: Skyrim, is het hoogst tijd voor iets anders. En dat iets anders is een re-release van The Elder Scrolls IV: Oblivion. Dat is tenminste zo volgens een bepaalde Reddit gebruiker (wiens identiteit bevestigd is). De lekker claimt te weten welke projecten er allemaal gaande zijn bij Virtuos Games in Parijs. Metal Gear Solid 3 duikt op, een uitbreiding voor New World duikt op. Maar het project dat de meeste aandacht opeist is Project “Altar”.

Een Remaster óf Remake van The Elder Scrolls IV: Oblivion is wat Project “Altar” moet zijn. Welke van de twee het moet zijn, is niet helemaal bekend bij de persoon die dit beweert. Het project zou deels in ontwikkeling zijn via Unreal Engine 5. Een ander deel nog steeds in de oude Oblivion Engine. Dit houdt in dat alles grafisch wordt bijgewerkt in Unreal Engine 5, maar alle gameplay systemen en physics nog steeds in de oude Oblivion Engine gemaakt/aangepast worden.

Het oorspronkelijke bericht is inmiddels verwijderd. Voorlopig kan je wel de opgewekte discussie teruglezen op Reddit.

De game zou eind 2024 of begin 2025 moeten verschijnen en is exclusief verkrijgbaar voor Xbox platformen inclusief Windows PC.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation