20 april 2024

Street Fighter 6 krijgt crossover met Teenage Mutant Ninja Turtles

Street Fighter 6 x Teenage Mutant Ninja Turtles - EVO 2023

Street Fighter 6 gaat, net zoals alle andere games, ook een crossover doen. Binnenkort staat de game tijdelijk in het thema van de Teenage Mutant Ninja Turtles.

Vanaf morgen, 8 augustus 2023, zal het universum van Street Fighter 6 en de Teenage Mutant Ninja Turtles fuseren. Tijdens deze crossover zijn er allerlei customisation mogelijkheden bijgekomen in het thema van de series. Items zoals outfits, emotes, titels, stempels én geluidseffecten zullen beschikbaar zijn in Street Fighter 6.

De crossover werd aangekondigd op EVO 2023 door middel van een korte teasertrailer. Helaas komen de personages zelf niet naar de game en zullen zij niet speelbaar worden. Wel lijkt er met de aanpasbare items wel genoeg gedacht te zijn aan de fans.

Natuurlijk komt deze crossover voort uit de recente hype omtrent de Teenage Mutant Ninja Turtles. Zo is er recent een nieuwe film uitgekomen genaamd “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” én heeft Nickelodeon recent de rechten bemachtigd van de originele serie uit 1987.

Nickelodeon wilt de serie dus opnieuw leven in blazen en de nieuwe generatie ook laten zien wat er vroeger gekeken werd op televisie. De rechten van de serie zijn recent bemachtigd maar de serie is nog niet beschikbaar in de Benelux.

Street Fighter 6 is de nieuwste videogame van Capcom en de langverwachte toevoeging aan de iconische vechtspelserie. De game bouwt voort op het succes van zijn voorgangers en biedt spelers een verfrissende en meeslepende ervaring. De game bevat een uitgebreide selectie van bekende personages, evenals enkele nieuwe vechters, elk met unieke vechtstijlen en vaardigheden. De graphics en animaties zijn indrukwekkend verbeterd, waardoor de gevechten er levensecht uitzien. Bovendien zijn er innovatieve spelmechanismen geïntroduceerd om de gameplay diepgaander en uitdagender te maken. Spelers kunnen zich verheugen op een boeiende singleplayer-campagne, spannende multiplayer-gevechten en competities op hoog niveau. Street Fighter 6 belooft een waar genot te worden voor zowel trouwe fans als nieuwkomers in het vechtspelgenre.