Background

Princess Peach: Showtime lanceert 22 Maart

Princess Peach: Showtime Thumb

Nintendo, het iconische gamingbedrijf dat ons enkele van de meest geliefde personages en franchises in de geschiedenis van videogames heeft gebracht, heeft onlangs meer details onthuld over hun aankomende game: Princess Peach: Showtime. Deze game, gepland voor lancering op 22 maart, belooft fans de eerste game te geven van Princess Peach

In Princess Peach: Showtime wordt de geliefde prinses belast met de nobele taak om het Sparkle Theater en alle shows die daar worden opgevoerd te redden. Het kwaadaardige duo, de Wicked Grape en de Sour Bunch, hebben het theater overgenomen, waardoor de shows en hun artiesten in gevaar zijn. Samen met de bewaker van het theater, Stella, moet Princess Peach de dag redden. Maar dit is geen gewoon reddingsmissie. Nintendo heeft aangekondigd dat Peach in staat zal zijn om te transformeren en fantastische, show-stopping vaardigheden te gebruiken om het tegen de Sour Bunch op te nemen.

Het concept van de game is zowel innovatief als nostalgisch. Terwijl het idee van Princess Peach die de hoofdrol speelt in haar eigen avontuur relatief nieuw is, roept het ook herinneringen op aan eerdere games waarin zij een prominente rol speelde. Dit nieuwe avontuur belooft echter unieke gameplay-mechanica en een boeiend verhaal dat zowel oude als nieuwe fans zal aanspreken.

De trailer van de game, die door Nintendo is vrijgegeven, geeft spelers een voorproefje van wat ze kunnen verwachten. Van de levendige en kleurrijke graphics tot de boeiende gameplay-mechanics, Princess Peach: Showtime lijkt alle ingrediënten te hebben om een hit te worden. Het is ook vermeldenswaard dat dit nieuwe spel zich onderscheidt van andere titels in het Mario-universum. In plaats van de traditionele platform actie waar de franchise bekend om staat, lijkt Princess Peach: Showtime zich meer te richten op puzzeloplossing, strategie en het gebruik van Peach’s unieke vaardigheden om uitdagingen te overwinnen.

Kijk jij al uit naar Peach haar eerste solo game? Deel je mening met ons op Facebook of in de reacties hieronder. 

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation