Background

Wat betekend de Mass Effect N7 Day 2023 teaser?

mass effect 5 teaser image

Mass Effect 5 lijkt steeds dichter bij een grote reveal te komen, na dat BioWare een nieuwe teaser op onze oogleden gooit. Deze teaser laat, zoals een teaser dat vaker doet, niet enorm veel zien. Eigenlijk laat het niks zien, maar een beetje speculeren heeft nog nooit iemand kwaad gedaan, toch?

Je ziet fans op het hele internet los gaan over wat deze Mass Effect teaser betekend voor het verhaal dat we al kennen uit de trilogie (en die andere game waar we niet over praten). Fans speculeren dus in ieder geval hard over de connectie tussen de teaser en Andromeda of de trilogie. In de teaser zelf zien we een onbekend en anoniem figuur in een fashionable N7 jas lopen, vervolg door een mooi ontworpen eindscherm dat niet meer verteld dan de teaser.

Er gaan theorieën rond over klonen met het DNA van Shephard, of dat het figuur in de teaser de antagonist gaat zijn. Je kan het je zo gek niet bedenken, of fans speculeren erover. Ik zelf heb nog geen benul over wat het allemaal kan betekenen, maar nu komt de vraag: Wat denk jij dat de teaser probeer te vertellen en hoe gaat Mass Effect 5 er qua story uit zien?

Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation