28 mei 2024

Nieuwe Pokémon TCG Uitbreiding: Paldean Fates verschijnt in januari

Paldean Fates

The Pokémon Company zit niet stil. Want alhoewel we net druk bezig zijn geweest met het uitpakken van onze Paradox Rift booster pakjes, is de volgende uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game ook alweer in zicht. Paldean Fates is vanaf eind januari 2024 verkrijgbaar.

Ontdek meer dan 100 shiny Pokémon en andere verassingen. Verkrijgbaar vanaf 26 januari 2024. Dat is wat The Pokémon Company vandaag laat weten via Social Media. We krijgen direct een glimp op de artwork van de aankomende boosterpakjes.

Paldean Fates lijkt de focus weer te leggen op de shiny varianten van Pokémon. Dit zijn Pokémon die een andere kleursamenstelling hebben en daarom extra gewild en geliefd zijn. Shiny varianten zijn in de regel extreem zeldzaam. Vooral in de RPG spellen die zijn uitgebracht voor de Nintendo consoles. Deze nieuwe uitbreiding licht onze shiny varianten opnieuw uit en hopen we dat de pull-rates beter zijn dan de kans om een shiny tegen te komen in de Pokémon spellen. Ik zeg met opzet opnieuw, want het is niet de eerste keer dat shiny Pokémon de show stelen in een TCG uitbreiding. Een eerdere set die dit ook al deed was Shining Fates.

Wat zit er in Paldean Fates?

  • Meer dan 240 nieuwe kaarten
  • Meer dan 100 Shiny Pokémon
  • Gloednieuwe ex-varianten
  • Een aantal full-art support kaarten
  • 6 Hyper Rare kaarten

Meer Pokémon? Check hier onze eerste pulls van de Paradox Rift uitbreiding!

@inthegamenl Ontdek de oudheid en de toekomst met de Paradox Pokémon van Pokémon TCG in onze Paradox Rift Booster unboxing! 🌟🃏 We laten je in 60 seconden zien wat er in deze packs zit! 🎮✨ #PokémonTCG #Unboxing #InTheGame #ParadoxRift #Pokemonkaarten #pokemoncards #fyp #pokemon #tradingcards ♬ origineel geluid – intheGame.nl

Welke shiny hoop jij te pullen in Paldean Fates?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →