Background

Resident Evil 4 VR verschijnt op 8 december voor PlayStation VR 2

Resident Evil 4 VR PSVR2

De Resident Evil 4 VR Mode voor de Resident Evil 4 Remake verschijnt op 8 december voor PlayStation 5 en PlayStation VR2. Op dezelfde dag verschijnt er ook een gratis demo. De VR update is tevens gratis voor alle spelers die de base game al hebben.

Alhoewel we de base game tot nu toe enkel in 3rd person mode konden spelen, mogen we vanaf volgende week aan de slag met Leon S. Kennedy in first person met de PlayStation VR 2 mode. De VR mode is vanaf 8 december 2023 gratis te downloaden voor alle spelers die Resident Evil 4 Remake hebben gekocht (fysiek of digitaal). De VR mode is niet afzonderlijk verkrijgbaar.

De VR mode van de game is ontwikkeld door hetzelfde team als de VR mode van Resident Evil 7 en Resident Evil Village, dus dat moet wel goedkomen. De hele game is speelbaar in VR en alles is omgetoverd tot een VR ervaring inclusief puzzels. Alle wapens zullen uniek aanvoelen dankzij de Sense controllers. De demo van de VR mode laat iedereen kennismaken met het schieten in VR middels de shooting range, maar ook het eerste korte gedeelte van de game is speelbaar in de demo.

Ga jij volgend weekend aan de slag met de VR mode van Resident Evil 4?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation