Background

Monster Hunter Wilds aangekondigd voor 2025

Monster Hunter Wilds

De allerlaatste World Premier van The Game Awards 2023 is een gloednieuwe Monster Hunter game! Monster Hunter Wilds lijkt een vervolg te zijn van het succes van World met elementen van Rise zoals mounts!

Monster Hunter Wilds laat een announcement trailer zien in wat lijkt op een open wereld met mounts. We zien een wezen dat lijkt op een combinatie van de Palamute en een Kulu-Yaku en een beetje Pukei Pukei?

Terwijl we de 25e verjaardag van Monster Hunter vieren kruipt Capcom het podium van de The Game Awards op om ons de aller eerste beelden van Monster Hunter Wilds te tonen. De game staat gepland voor 2025, maar Capcom belooft binnenkort al meer informatie te onthullen, onder andere tijdens de 25e verjaardag van de franchise.

We weten op dit moment nog vrij weinig over de game en moeten het voor nu doen met de announcement teaser. Gaat het eindelijk een open wereld worden zoals veel fans verwachten? Of blijft het zone-based? We moeten nog even geduldig afwachten, maar we kunnen de hype-trein in ieder geval al instappen. Benieuwd naar meer Monster Hunter nieuws? Hou intheGame.nl zeker in de gaten want zodra wij iets weten, weet jij het ook!

Monster Hunter Wilds verschijnt in 2025 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation