Background

Honkai Star Rail verkozen als Best Mobile Game

Honkai Star Rail - Hoyoverse Banner

Hoyoverse is samen met hun game Honkai Star Rail uitgekoen tot Best Mobile Game. Tevens hebben we een kijkje gekregen naar de nieuwste locatie Penacony.

Niet alleen is Honkai Star Rail uitgekozen tot de beste Mobile Game, ook hebben we de nieuwste planeet gezien op onze intergalactische reis genaamd Penacony. Geïnspireerd uit de Franse stijl uit de 19e eeuw, maken wij onze weg naar deze planeet.

In de trailer valt te zien dat we te maken krijgen met nieuwe monsters, een soort insect-like wezens. Ook zal uiteraard het verhaal verder gaan waar we zijn gebleven met al onze vrienden.

Ook zien we een nieuwe karakter die waarschijnlijk een grote rol gaat spelen. Met haar mysterieuze vibe maakt zij haar statement, we hebben het over Acheron, The Galaxy Ranger.

Helaas is Genshin Impact niet uitverkozen tot Best Ongoing Game maar zullen we potentiëel toch onze rewards gaan krijgen binnen beide games binnenkort.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation