26 februari 2024

The First Berserker: Khazan aangekondigd

the first berserker khazan

Nexon komt met een cel-shaded single-player action RPG genaamd The First Berserker: khazan, eerder getiteld Arad Chronicle: Khazan. Check de Game Awards trailer hier!

Nexon heeft deze game gebaseerd op Dungeon Fighter Online. The First Berserker: Khazan heeft nog geen release datum, maar ziet er echt norm veelbelovend uit en de reacties in zowel de Twitch en YouTube chat, waren lovend.

De game ziet er visueel erg uniek uit en ook de gameplay laat in deze trailer zien dat dit een studio is met veel ervaring, die weet wat de community wilt. Laten we hopen dat de game uiteindelijk ook net zo goed speelt.

Khazan, the Great General of the Pell Los Empire defeats the Berserk Dragon Hismar with his friend the Archmage Ozma, but is betrayed by his jealous Emperor and is exiled. The betrayed hero, Khazan, pledges vengeance upon those who brought him ruin. While looking into the cause of his demise, he finds out that….!

Kijk jij uit naar The First Berserker: Khazan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden. Check ook even de nieuwe trailer voor Rise of Ronin!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →