Background

The First Berserker: Khazan aangekondigd

the first berserker khazan

Nexon komt met een cel-shaded single-player action RPG genaamd The First Berserker: khazan, eerder getiteld Arad Chronicle: Khazan. Check de Game Awards trailer hier!

Nexon heeft deze game gebaseerd op Dungeon Fighter Online. The First Berserker: Khazan heeft nog geen release datum, maar ziet er echt norm veelbelovend uit en de reacties in zowel de Twitch en YouTube chat, waren lovend.

De game ziet er visueel erg uniek uit en ook de gameplay laat in deze trailer zien dat dit een studio is met veel ervaring, die weet wat de community wilt. Laten we hopen dat de game uiteindelijk ook net zo goed speelt.

Khazan, the Great General of the Pell Los Empire defeats the Berserk Dragon Hismar with his friend the Archmage Ozma, but is betrayed by his jealous Emperor and is exiled. The betrayed hero, Khazan, pledges vengeance upon those who brought him ruin. While looking into the cause of his demise, he finds out that….!

Kijk jij uit naar The First Berserker: Khazan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden. Check ook even de nieuwe trailer voor Rise of Ronin!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation