Background

Marvel’s Blade aangekondigd door Arkane en Bethesda

Marvel Blade Arkane

Arkane, Bethesda, Xbox, Microsoft én Marvel Games komen samen tijdens The Game Awards 2023 om Marvel’s Blade aan te kondigen. Deze Arkane Lyon titel verschijnt na het succes van Dishonored en Deathloop.

Eric Brooks is de legendarische Daywalker. Half man, half vampier die tussen het warme leven van de levende en de bloedstromende wereld van de ondoden leeft. Marvel’s Blade is een singleplayer, third-person titel die zich afspeelt in het hart van Parijs. De game is ontwikkeling bij de makers van Deathloop en Dishonored in samenwerking met Marvel Games.

Arkane Lyon is een ontwikkelstudio van Bethesda en Bethesda is onderdeel van Microsoft Xbox. Dit betekent dat deze game in ieder geval op PC en Xbox Series X en S wordt uitgebracht. Er is daarbij een grote kans dat deze game niet verschijnt voor de PlayStation 5, alhoewel we een officiële bevestiging nog moeten afwachten.

Eerder deze week voorspelde we een mogelijke aankondiging van Dishonored 3, maar de aankondiging is dus Blade geworden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation