Background

Rise of Ronin verschijnt op 22 maart voor PlayStation 5

Rise of Ronin

Op dezelfde dag als Dragon’s Dogma 2!? Yup. Rise of Ronin, de game van PlayStation Studios, Team Ninja en Koei Tecmo games heeft een release datum gekregen tijdens de The Game Awards 2023. Deze vermoedelijke souls-like titel verschijnt dus op 22 maart 2024.

Het wordt een druk voorjaar want eind maart staan er twee knallers gepland op één dag. Rise of Ronin én Dragon’s Dogma 2. Deze titel is in ieder geval het langverwachte spirituele vervolg op de NioH games van Team Ninja en PlayStation. Alhoewel het niet direct lijkt op NioH, is het van dezelfde studio in dezelfde partnership. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in. Check hier beneden de nieuwe pre-order trailer.

De game is vanaf 14 december 2023 vooruit te bestellen. DE game speelt zich af in Japan tijdens het einde van de 19e eeuw tijdens de val van de Tokugawa Shogunate, een periode met onderdrukking en stagnatie. Verken de Japan ter paard en ter vlieger in een laat Edo-tijdperk terwijl je afrekent met vijanden met veel verschillende wapens en uitrusting waaronder zwaarden, speren, vuurwapens en werpsterren.

Meer Team Ninja? Check hier beneden de reviews van hun laatste games!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation