Background

Avowed brengt nieuwe details

De Xbox developer Direct is op dit moment bezig en geeft ons een nieuwe blik op games die eraan zitten te komen. Avowed was ook van de partij en brengt nieuwe beelden!

Avowed is een game waar veel spelers op zitten te wachten dit jaar. Obsedian Entertainment is bekend van the Outer Worlds en Fallout: New Vegas. Geen kleine jongens dus! Met hun nieuwe game brengen zij spelers wederom terug in een grote wereld met verschillende vijanden, verhalen en avonturen! Ook kun je in de dialoog verschillende keuzes maken welk weer van invloed zijn op de rest van het verhaal. Bekijk hieronder snel de nieuwe beelden:

In de herfst van dit jaar kun jij aan de slag met deze nieuwe grote open wereld. Ga jij de game ook spelen? Laat het ons weten in de comments!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation