Background

Dragonkin: The Banished aangekondigd

dragonkin the banished

Tijdens Nacon Connect werd een nieuwe game aangekondigd, genaamd Dragonkin: The Banished. Deze game biedt action combat vanaf een isometrisch perspectief (schuin boven, weet je wel). Het is een nieuwe IP, dus zet je schrap voor iets totaal nieuws!

Een tijdje geleden werd er door Nacon al patent aangevraagd voor deze Dragonkin game, maar nu krijgen we dus daadwerkelijk een aankondiging. Het gaat over de oorlog tegen de draken. De game lijkt voor een iets realistischere grafische stijl te gaan dan games als Diablo, wat het direct aantrekkelijk laat ogen. Verder is er niet veel bekend, behalve dat de game uitgebracht wordt in februari 2025, voor PS5, XBSX/S en Steam!

De game wordt ontwikkeld door EKO Software, bekend van onder andere Warhammer: Chaosbane en een semi-actieve ontwikkelaar sinds de Playstation 2 era. Chaosbane was ook een diablo-esque titel, maar die werd wat minder goed ontvangen. Wat dit betekend voor Dragonkin: The Banished, geen idee, maar dat gaan we meemaken. Check hier beneden in ieder geval de aankondiging trailer voor Dragonkin!

Lijkt dit jou nou een vette titel? Laat het ons even weten, in de comments, hier beneden! Wist je ook al dat Greedfall II in vroege toegang gaat dit jaar?

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation