20 april 2024

Terminator krijgt Open World survival game

Terminator Survivors

Terminator Survivors is een Open World Survival game die in oktober 2024 in Early Access verschijnt via Steam. De game kan solo of in co-op gespeeld worden. Check hier beneden de eerste beelden.

Vier jaar na de gebeurtenissen die de mensheid bijna deden vervagen sta je op uit je schuilkelder om het laatste beetje mensheid te redden. Je trekt solo of met een groep vrienden tot 4 personen door een open wereld op zoek naar grondstoffen, tekenen van leven en informatie terwijl je een basis opstelt om vanuit te opereren. Ondertussen worden de overlevenden, waaronder jijzelf, opgejaagd door de machines van Skynet om het de mensheid voor eens en altijd van de kaart te vegen. Daar moet jij dus iets aan gaan doen.

Terminator wordt 40 jaar en dat wordt gevierd met een Early Acces lancering van Terminator Survivors op Steam op 24 oktober 2024. Je kunt de game nu al aan je wishlist toevoegen via Steam.

Na de Early Access periode op PC wordt de game ook uitgebracht op Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →