Background

Terminator krijgt Open World survival game

Terminator Survivors

Terminator Survivors is een Open World Survival game die in oktober 2024 in Early Access verschijnt via Steam. De game kan solo of in co-op gespeeld worden. Check hier beneden de eerste beelden.

Vier jaar na de gebeurtenissen die de mensheid bijna deden vervagen sta je op uit je schuilkelder om het laatste beetje mensheid te redden. Je trekt solo of met een groep vrienden tot 4 personen door een open wereld op zoek naar grondstoffen, tekenen van leven en informatie terwijl je een basis opstelt om vanuit te opereren. Ondertussen worden de overlevenden, waaronder jijzelf, opgejaagd door de machines van Skynet om het de mensheid voor eens en altijd van de kaart te vegen. Daar moet jij dus iets aan gaan doen.

Terminator wordt 40 jaar en dat wordt gevierd met een Early Acces lancering van Terminator Survivors op Steam op 24 oktober 2024. Je kunt de game nu al aan je wishlist toevoegen via Steam.

Na de Early Access periode op PC wordt de game ook uitgebracht op Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation