Background

Xbox Showcase | Assassin’s Creed Shadows trailer: 2 speelstijlen

Assassin's Creed Shadows Thumb

Tijdens de Xbox Games Showcase kregen we een onverwachte en aangename verrassing: de onthulling van de Assassin’s Creed Shadows gameplay trailer. Hoewel velen aannamen dat Ubisoft zou wachten tot de Ubisoft Forward om meer te laten zien, kregen we nu al een eerste kijkje in de gameplay van Shadows

De nieuwe Assassin’s Creed Shadows trailer laat ons zien hoe zowel de samurai als de ninja speelstijlen werken, en biedt een dieper inzicht in het spel. Tot nu toe hebben we veel cinematics en teaserbeelden gezien, maar eindelijk krijgen we echte gameplay te zien met een focus op de personages Naoe en Yasuke. Dit zijn een samurai en een ninja tussen wie spelers kunnen wisselen tijdens de campagne.

Wat direct opvalt aan deze gameplay is dat niet alleen beide characters een andere speelstijl hebben, maar dat het grafisch erg indrukwekkend is. En dan wellicht nog het vetste van alles, het lijkt erop dat parkour een grote comeback maakt. Je ziet het allemaal in deze trailer!

De samurai-stijl van Yasuke kenmerkt zich door brute, directe aanvallen die een actievolle speelstijl bevorderen. Aan de andere kant biedt Naoe, de ninja, een stealth-georiënteerde aanpak die perfect is voor fans die graag in de schaduwen opereren en zo sneaky mogelijk te werk gaan.

Samurai en Ninja: Twee Verschillende Benaderingen

  • Naoe, de Samurai: Voor spelers die houden van intense, frontale gevechten. De gameplay is actiegericht en vraagt om precisie en kracht.
  • Yasuke, de Ninja: Voor de liefhebbers van stealth, biedt deze stijl de mogelijkheid om ongezien te blijven en vijanden strategisch uit te schakelen.

Deze trailer bouwt ontzettend de hype op voor de aankomende release van Assassin’s Creed Shadows. Erg lang hoeven we echter niet te wachten op meer gameplay. Morgenavond zal tijdens Ubisoft Forward meer gameplay getoond worden!

Meer weten over deze game? Lees dan onze deep-dive.

Ben jij net zo enthousiast als wij over de nieuwe Assassin’s Creed Shadows? Laat het ons weten in de comments hier beneden of op Facebook.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation