Background

Xbox Showcase: Gears of War: E-Day aangekondigd

gears of war e-day

Gears of War is een enorm geliefde franchise onder Xbox gamers en alhoewel de laatste 2 delen minder goed werden ontvangen, krijgen ook die delen middels het loof dat ze verdienen! Nu is het tijd voor iets nieuws, Gears of War: E-Day

Fans van Marcus Fenix zullen blij zijn, gezien dit zijn origin story zal zijn. E-Day wordt namelijk een prequel voor alle Gears of War delen. We ontmoeten nieuwe personages en gaan waarschijnlijk een hartverscheurend verhaal spelen, want iedereen weet dat Marcus Fenix genoeg geleden heeft. We gaan waarschijnlijk ook veel meer zien over de initiële Locust invasie en hoe deze de wereld vanaf dag 1 geteisterd heeft. Alles staat in de fik in deze prequel. Check de trailer en plot summary voor Gears of War: E-Day hier beneden!

”Experience the brutal horror of Emergence Day through the eyes of Marcus Fenix in the origin story of one of gaming’s most acclaimed sagas.​ Fourteen years before Gears of War, war heroes Marcus Fenix and Dom Santiago return home to face a new nightmare: the Locust Horde. These subterranean monsters, grotesque and relentless, erupt from below, laying siege on humanity itself. ​ Built from the ground up with Unreal Engine 5, Gears of War: E-Day delivers unprecedented graphical fidelity.”

Alhoewel er nog geen datum is voor, zijn we wel benieuwd, kijk jij uit naar deze prequel en origin story voor Marcus Fenix? Laat het ons weten! Check ook zeker onze andere Xbox Showcase nieuwtjes, er is genoeg te beleven deze week, van Summer Game Fest tot de Ubisoft Forward van morgen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation