Background

Nintendo Direct om 16:00!

Nintendo Direct 18 juni

Wakker worden! Letten we even op? Er staat een nieuwe Nintendo Direct gepland voor 16:00 vandaag. Nintendo duikt in deze aflevering in het najaar van 2024 voor de Switch releases.

Wat staat er te gebeuren op de Nintendo Switch in de tweede helft van 2024? Dat zien we vanmiddag in de Nintendo Direct om 16:00. De aflevering duurt ongeveer 40 minuten en neemt ons mee door een deel van de Nintendo Switch games die in de tweede helft van dit jaar verschijnen. De eerste helft van het jaar wordt volgende week afgesloten door Luigi’s Mansion 2 HD.

Zit jij al klaar? We hebben hier de video voor je klaargezet. Pak ‘m er dus bij vanmiddag!

Nintendo Direct

Wat mogen we verwachten van Nintendo tijdens deze Nintendo Direct? Er gaan verschillende geruchten de rondte, maar dit zijn voornamelijk geruchten en stiekem ook wensen die al meerdere Direct’s meegaan. Denk hierbij aan een Zelda HD Collection met daarin Windwaker en Twilight Princess, maar ook eindelijk de vertoning van Metroid Prime 4, of een remaster van deel 2 en 3. Wie zal het zeggen? Of wordt het dan toch tijd voor eindelijk een nieuwe Hollow Knight?

Wat gaan we in ieder geval niet zien?

De Nintendo Switch 2. Dat heeft Nintendo via een persbericht al bevestigd. De presentatie bevat geen informatie over de opvolger van de Nintendo Switch. Nintendo doet dit eigenlijk nooit in een Direct, maar heeft meestal een compleet op zich staande onthulling daarvoor gepland gevolgd door een Nintendo Direct die specifiek inzoomt op de nieuwe hardware.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation