Background

The Eternal Life of Goldman aangekondigd

The Eternal Life of Goldman

Tijdens de THQ Nordic Showcase van 2 augustus 2024 is The Eternal Life of Goldman aangekondigd. Een nieuwe platform-titel van Weappy Games. Bekend van onder andere Hollywood Animal en This is the Police.

Nét voor Gamescom had THQ Nordic het idee om nog eventjes snel een digitale showcase te organiseren, met onder andere de games die zij meenemen naar het evenement in Keulen. Wij gaan een aantal van deze games dan ook checken op Gamescom. Wil jij dat we deze ook gaan checken? Laat het ons vooral weten!

The Eternal Life of Goldman is een kleurrijke maar tegelijkertijd duister platform avontuur die legendes, sprookjes en mythes combineert in één game. De game is geanimeerd met een ouderwetse frame na frame-look.

The Eternal Life of Goldman verschijnt op PC, Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Er is nog geen release datum bekend. Ga jij met deze Cuphead-like aan de slag?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation