E3 2019: Link’s Awakening krijgt release datum

Legend of Zelda

Tijdens de presentatie van Nintendo op de E3, heeft Link’s Awakening een release date gekregen: 20 september. Daarnaast zien we wat meer van de remake versie in de trailer. Bekijk hieronder de kersverse trailer.

Link’s Awakening zal niet alleen een volledige remake zijn van de klassieker maar zal ook een extra mode bevatten. In een soort Dungeon maker kan je de vrij gespeelde dungeons aan elkaar koppelen om een eigen dungeon te maken. Deze dungeons kan je vervolgens doorlopen en de schatten ervan in de wacht slepen. Om de Dungeon maker te spelen dien je wel eerst de kamers te unlocken in de main game.

De game maakt zijn op wachting op 20 september voor de Nintendo Switch. Wij kunnen niet wachten om met deze mooie klassieke parel aan de slag te kunnen.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek