Nieuwe updates voor Captain Toad Treasure Tracker

Tijdens de Nintendo Direct hebben een preview gezien van twee nieuwe updates voor Captain Toad Treasure Tracker. De eerste update zal later deze avond/nacht/ochtend beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

Het grote verschil tussen de twee updates is dat de één gratis is en de ander is betaald. De gratis update omvat de toevoeging van multiplayer aan het spel. Voorheen kon je al samen spelen, maar dat hield alleen in dat de tweede speler de camera kon draaien en dingen kon aanwijzen. Maar nu kan je ook samen als twee verschillende Toads door de levels heen spelen. Met deze toevoeging wordt het een stuk leuker om samen te spelen.

De tweede update, betaalde update, bevat 18 nieuwe levels en puzzels om op te lossen. Ook deze levels zijn samen op te lossen via de nieuwe multiplayer mode. Deze update is ook later op de dag beschikbaar om te kopen. Hierbij krijg je vroegtijdig toegang tot één van de levels en de rest van de content zal volgen op 14 maart dit jaar.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek