Speel Mario Tennis Aces nu gratis op Nintendo Switch

Mario Tennis Aces Logo Game Switch Nintendo

Nintendo Switch Online introduceert proefversies van volledige Nintendo titels in hun Nintendo Switch Online abonnement. Hierdoor kunnen spelers gratis een game proberen voor een paar dagen. Het lijkt op een terugkerende promotie. Mario Tennis Aces is de eerste die er gebruik van maakt.

Tot 13 augustus kan je Mario Tennis Aces gratis downloaden in de Nintendo Eshop voor Nintendo Switch indien je een online abonnement hebt. Je kunt de game tot 13 augustus spelen. Indien je besluit de game vervolgens aan te schaffen behoud je al je voortgang. Tot 20 augustus krijg je 33% korting op de game in de Eshop.

Nintendo Switch Online staat de laatste tijd een beetje onder vuur bij de fans van Nintendo. De service heeft relatief weinig te bieden en een SNES bibliotheek als toevoeging op de NES bibliotheek hadden spelers al verwacht. Nintendo fans spelen over het algemeen maar bepaalde titels online en dan is de 20 euro die je er jaarlijks voor uitgeeft een hoop geld als je er weinig voor terug krijgt. Spelers konden Mario Kart 8, Super Smash, Mario MAker en Splatoon op de Wii U immers zonder te betalen online spelen.

Het lijkt er op dat de service langzaam wordt uitgebreid met nieuwe features en de proefversies lijkt hier één van te zijn. Ga jij gebruik maken van deze actie en Mario Tennis Aces proberen op de Switch?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek