30 mei 2024

Meer Battle for Azeroth informatie vrijgekomen

Battle for Azeroth

Over iets langer dan een maand komt de nieuwe expansion voor World of Warcraft uit genaamd: Battle for Azeroth. In de tussentijd is er al aardig wat informatie vrijgegeven over de verschillende edities en de Allied Races en meer. Nu is het tijd voor wat nitty gritty PvP informatie!

Battle for Azeroth werd in november 2017 aangekondigd en de fan-base was blij met het terugzien van de oorlog tussen de Alliance en Horde. We weten dat de level-cap veranderd naar 120, dat er verschillende nieuwe continenten zullen komen en dat er nieuwe speelbare rassen verschijnen die je vrij kan spelen. Vier van die rassen zijn momenteel al te verkrijgen. Vandaag komen we achter de veranderingen voor PvP talents, War mode, Bounties en de Dueler’s Guild.
De WoW blog geeft details over al die PvP features. Talents zijn anders dan dat jij waarschijnlijk gewend bent. In Legion worden talents verdient door het spelen van matches en het krijgen van Honor levels, maar dit plaatst nieuwkomers in een nadelige positie. In BfA is het zo, dat als je leveled, je ook talent points verdient. In plaats van dat jij uit rijden talents kiest, kies je nu uit groepen. Vanaf level 110 zijn alle talents tot jouw beschikking. Dit maakt het een stuk eerlijker voor de nieuwkomers en zorgt voor een groei in de Pvp community.

War Mode zal problemen voor PvPers ook moeten verhelpen. Eén van deze punten is dat iedere speler nu vanuit iedere realm kan meespelen. De grens tussen servers is hiermee verdwenen. Spelers die dus in een andere realm dan hun vrienden spelen, kunnen nu wel samen andere online spelers kapotmaken. War Mode zorgt voor beloningen als gold, resources en Artifact bonussen. In deze mode is een toffe feature toegevoegd genaamd Bounties. Deze krijg je door het uitmoorden van specifieke vijandelijke spelers. Zo kan je ranks krijgen die jou bonussen zullen geven tijdens de match. Assassin ranked spelers, zoals ze dit zullen benoemen, worden wel sneller gespot omdat ze dan ook een groter gevaar zijn voor jouw team.
De nieuwe Boralus of Zuldazar gebieden hebben outdoor-arena’s. Dit is een perfecte toevoeging voor de Dueler’s Guild. Deze gilde is vergelijkbaar met de Brawler’s Guild die wij al kennen. je speelt hier één tegen één matches tot dat iemand jou inmaakt. Blijf winnen en je zal royaal beloond worden.
Battle for Azeroth zal op 14 augustus 2018 verschijnen, kijk jij al uit naar deze expansion? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →