26 mei 2024

Castlevania seizoen twee krijgt een release datum

Castlevania Inline Picture

De klassieke videogame genaamd Castlevania kreeg een tijdje geleden een geanimeerde serie op Netflix. Dit eerste seizoen was kort, maar fans werden wild van alleen al het idee ervan. De show kreeg ook na release veel loof. Seizoen twee zal iets langer gaan zijn…

Castlevania seizoen twee zal vanaf 26 oktober te zien zijn op Netflix. Ditmaal met een achttal aan aflevering, in plaats van vier. Ook ditmaal volledig uitgebracht door Netflix. Het seizoen wordt geschreven door Warren Ellis, met Richard Armitage die terugkeert als monster-hunter Trevor Belmont. De show wordt gemaakt in Amerika, maar zal hevige anime inspiratie bevatten. Veel van de art-style is geadapteerd uit de 1997 classic, Castlevania: Symphony of the Night. Ook liet Armitage een tijdje terug weten dat een derde seizoen in de maak is. Dit terwijl seizoen twee nog moet airen.

Niet alleen Castlevania

Ook de hoog geanticipeerde show genaamd Aggretsuko krijgt een tweede seizoen. Ditmaal wel gemaakt door een japanse productie genaamd Sanrio. Dit is hetzelfde bedrijf dat vroeger achter Hello Kitty zat. Deze show verteld het verhaal van een Death-Metal loving Panda onder de naam Retsuko en haar struggles in het dagelijkse leven van een moderne werkplek.
Welke anime kan jij niet op wachten om een tweede seizoen van te bekijken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →