25 mei 2024

Ontwikkelaar Rare nog lang niet klaar met Sea of Thieves

Ontwikkelaar Rare heeft nog grote plannen voor Sea of Thieves, de game zal nog drie grote uitbreidingen krijgen. Topman Craig Duncan en hoofd-director Mike Chapman hebben dit onlangs bevestigd.

Nog niet zo lang geleden verscheen en hebben we genoten van de Sea of Thieves uitbreiding The Hungering Deep. Nu zijn de drie nieuwe uitbreidingen alvast bekend gemaakt qua naam. Namelijk Cursed Sails, Forsaken Shores en een tot op heden nog een onbekende uitbreiding. Ondertussen verschijnt Cursed Sails wel nog ergens deze maand. Forsaken Shores zal ergens in september uitgebracht worden.
Wat deze “grote” toevoegingen precies inhouden is nog onbekend. Wel laat Duncan weten dat er meerdere teams aan deze updates werken. Zo werkt het team achter The Hungering Deep nu aan de eerste onaangekondigde update. Andere teams werken aan Cursed Sails en Forsaken Shores.
Studiohoofd Craig Duncan laat weten dat er een vierde team op komst is dat de ontwikkeling moet versnellen. “Ons doel is om elk team voldoende ruimte te bieden om een snelle pas aan houden,” vertelt hij. “Wat we willen is dat Sea of Thieves-spelers weten dat wij volledig toegewijd zijn aan de toekomst van de game.”