30 mei 2024

3on3 FreeStyle's nieuwe personage Max is onthuld

3on3 FreeStyle

Joycity’s 3on3 FreeStyle heeft een nieuw personage onthuld genaamd Max. Deze werd onlangs aangekondigd via een teaser trailer.

Spelers hebben geduldig gewacht om meer over Max te horen toen hij officieel werd aangekondigd. Hij is nu beschikbaar als een speelbaar personage in het spel.
Max is een student op een school in FS Town. Hij koos specifiek voor FS Town omdat daar alle beroemde ballers speelde. Hoewel hij al zijn hele leven kwetsbaar was, ontdekte hij zijn potentie nadat hij onverwachts een potje straatbasketbal speelde.

Max speelt een verdediging gefocust power forward. Enkele van zijn specialiteiten zijn het stelen van een bal van spelers in het midden en een strakke verdediging om passes te onderbreken en te onderscheppen. Max lijkt misschien een beetje verlegen buiten het basketbalveld. Maar hij is altijd op zoek naar een overwinning op het veld en brengt zijn meeste vrije tijd door met trainen.
3on3 FreeStyle is altijd goed ontvangen door westerse spelers met zijn uniek gestileerde personages. De nieuwe personage, Max, is een voortzetting van die handelsmerkstijl. Max wordt toegevoegd aan het spel als het eenentwintigste personage aan een selectie van 20 eclectische personages die beschikbaar zijn voor de spelers.
3on3 FreeStyle
3on3 FreeStyle is een gratis te spelen, snel en interactief straatbasketbal sportgame. De game bevat unieke personages, online en co-op multiplayer modi. Alsook eenvoudige besturingselementen die het spel leuk maken voor spelers van elk niveau. 3on3 bewaart de succesvolle formule van FreeStyle 1 en FreeStyle 2 en stroomlijnt het voor het moderne publiek door een nieuw progressiesysteem, eenvoudiger vernieuwde interface en volledig op controller gebaseerde gameplay toe te voegen. Met meer dan 600.000 spelers die al op de PlayStation 4 versie spelen. En met een aanzienlijke aanhang in Noord Amerika, Europa en Japan is 3on3 FreeStyle een van de beste gratis games op PlayStation 4.
Speel jij al bal met Max?