15 april 2024

Nathan Fillion hint naar Uncharted nieuws

Sic Parvis Magna

Acteur Nathan Fillion hint naar Uncharted nieuws tijdens Comic Con. Hij plaatste een serie Tweets op Twitter die sterk overeenkomen met de franchise, specifieker: Nathan Drakes invloeden in het verhaal van Uncharted.

Het kan geen nieuwe game zijn met Nathan Drake in de hoofdrol. Naughty Dog heeft lang geleden al aangegeven dat Nathan’s verhaal is afgelopen en ze geen plannen hebben om een vervolgdeel uit te brengen van Uncharted. De franchise zou verder kunnen leven in een nieuwe studio, maar daar gaan deze tweets niet over.
Grote kans is dat deze tweets gaan over de Uncharted film die wél gefocust zal zijn op Nathan Drakes verhaal. De film zal zich afspelen voor het verhaallijn in de games. Inspiratie voor de film werd opgedaan door een scene uit Uncharted 3: Drake’s Deception waar Nathan zijn partner in ‘crime’, Victor ‘Sully’ Sullivan voor het eerst ontmoet.

Nathan = Nathan?

In de eerste post zien de rapper Drake met de tekst: Sic Parvis Magna. Een bekende Latijnse uitdrukking voor Uncharted fans. Het betekend Greatness from small beginnings. Het staat gegraveerd in de ring die Nate om zijn nek draagt in de game.

Sic Parvis Magna. 7/16/18

Een bericht gedeeld door Nathan Fillion (@nathanfillion) op


De tweede post is een foto van een vergrootglas samen met een stapel papierwerk wat lijkt op een landkaart, notities en krantenstukken. De datum 16 juli staat ook in de post. Wat zou betekenen dat we op maandag 16 juli nieuws omtrent Uncharted mogen verwachten.

7/16/18

Een bericht gedeeld door Nathan Fillion (@nathanfillion) op


Fans wilde graag dat Nathan Fillion de rol van Nathan Drake op zich zal nemen in de film, maar zover we op dit moment weten is deze rol in handen van Tom Holland. Dit nieuws is echter al een jaar oud, het kan zijn dat de plannen zijn veranderd of dat Tom Holland nog steeds de jonge Nate speelt, en de rol van volwassen Nate in handen ligt van Nathan Fillion.
Fillion is niet onbekend met de gaming industrie. Hij heeft ooit wat teksten ingesproken voor de Halo franchise en zijn meest recente bijdrage was in Destiny, waar hij de rol van Cayde-6 op zich neemt. De meeste zullen Fillion echter kennen van zijn acteerwerk in films en tv series als Castle, Firefly, Guardians of the Galaxy en nog veel meer.
Kijk jij uit naar het mogelijke nieuws omtrent de terugkeer van Nathan Drake op 16 juli?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →